Monday, 27 December 2010

FuFu Travel - Exploring Latin America

** Hey guys, FuFu is now travelling around Latin America, if you wanna see his latest updates more often, go to his Facebook --> Search Lam Ching Fu. Or click the badge below. Thank you. ***************************************************************FuFu Travel - Exploring Latin America

Boys and Girls, welcome on board the world's marvelous (BeautiFu and WonderFu) FuFu Royal Airways. This is FuFu speaking, your captain of this 2-month-plus-long-haul journey. Gladly, all of my lucky stars have been properly seated. FuFu Travel - Exploring Around Latin America will be started shortly. Kindly stick your ass on the chair in front of the screen, access to internet and come to FuFu's Facebook. Leisurely get ready and soon i will bring your eyes with me exploring this exotic continent. I wish you will enjoy all these adventures. Thank you.

This journey will not include even one luxurious buffet meal. But, no worry, because i love having nutritious cereal and bread with milk every morning at the hostel as well as home cooked dishes after meeting up my friends and their families. Can't afford for the expensive travel package? Calm down, i have already well-prepared my very own budget itinerary. Noteworthy that it's never a shame if i have to dine myself throughout the journey. Because, i still have my little FuFu and, who knows, new acquaintances will be arranged to accompany me. Anyhow, no matter what, i will appreciate every meal, be it just a piece of plain bread or packet of cookies.

Stay tuned for Paraguay, Bolivia, Peru, Ecuador, Colombia, Chile, Argentina, Uruguay or probably Panama, Costa Rica, Nicaragua, Honduras and Mexico. Thank you.

p.s. : No DSLR? You can't stop me from taking pictures. Luckily my old DC is still functioning.

富富的南美洲探險之旅

乘搭富富航空的貴賓們
我是富富你們的飛機師
幸運星已全都對號入座
南美洲之旅即將啓程了
乘客們請把安全帶戴好
讓您的眼睛跟我去探險
祝您可盡情享受這旅程

沒有華麗酒店的自助餐
但有客棧的營養麵包餐
付不起昂貴的旅遊套餐
惟有安排廉價背包特餐
路途上可能會單獨用餐
幸有富富跟我燭光晚餐
我必會好好享用每一餐

注 : 沒有單眼相機? 你阻止不了我拍照的! 我還可以用傻瓜相機拍照, 吹呀! LOL

21 comments:

aquarius said...
This comment has been removed by the author.
aquarius said...

wondering ~how come i just saw pic of u n little fufu???is there any problem with the post or is my problem??

Unknown said...

who wouldnt want a journey with someone who has been to many place around the world?

and now that's a really young captain speaking. but wait no meals?!! lol

迷迭香 said...

that's all ?
me want see more photos!!! XD

wat food and drink are u serving ? :D

迷迭香 said...

that's all ?
me want see more photos!!! XD

wat food and drink are u serving ? :D

thomas said...

o, just like that? okok ,yes captain....

小闷瓜 said...

富富~
圣诞节快乐
& 新年快乐

Kenny Mah said...

BeautiFu and WonderFu - hahaha, I like it. I'd rather Captain FuFu change to Head Steward FuFu instead and serve me champagne in first class? ;)

Kenzo said...

sir yes sir! how u doing! happy 2011!

I AM A BLOGGER said...

hehe, it seems facebook really connects ppl nw^^

yup, got to see some of ur nice photos there~~^^

micki said...

Have a great journey! I will stay tune~~:)

bluedreamer27 said...

haha looking forward to more of your photos...
have a great day and happy blogging

Akira 思胜 said...

I like your last statement! Yeah, go ahead for the photos! :P

Happy New Year ya!!! :)

Che-Cheh said...

What happened to your dslr?

Can't wait to take off captain!

lock said...

no more malware virus? haha!

Pete said...

He he, fufu the pilot!

London Caller said...

Wishing you a very happy and prosperous New Year!
Best wishes from London!

levian said...

looking good as always!
dropping by to say Happy New Year! n wishing you all the happiness in the world. :)

小雪 said...

来看你咯~~
有在FB看...
只是最近心情比较差
所以也没什么在部落格晃

kannan said...

Take care as u move around

Unknown said...

collagen maihada mua o dauViên collagen của mỹ A,E,C Alozen sản phẩm giúp bổ sung collagen nhanh chống, đồng thời cung cấp đầy đủ vitamin thiết yếu giúp đảm bảo sự dẻo dai và đàn hồi cho da, mang lại làn da căng tràn sức sống. phân biệt collagen +C Quan trọng nhất vẫn là viên thuốc, khi bạn cầm viên Collagen hàng thật trên tay sẽ thấy dính bám vào viên thuốc, Collagen dạng viên có mùi khét khét ( mùi đặc trưng vì chứa chất Collagen 1 và 3 cùng với 19 acid amin ). Hàng giả thì không như vậy, Viên thuốc được làm giả bằng các loại bột, không mùi, cầm trên tay sẽ trơn tuột, tay thì không thấy dính. Để tan trong nước thì thuốc thật sẽ có màu vàng ngà còn thuốc giả thì có màu trắng. uong collagen nhu the nao la tot nhatĐặc tính quan trọng nhất của Collagen là sự đàn hồi, tức là có thể giãn ra và co lại như một sợi dây thun. Tính đàn hồi này giúp nó có chức năng tạo nên hình dạng nhất định cho các cơ quan. Tất cả những mô có tính nhu động, cử động, co giãn… đều dựa trên sự co giãn của sợi collagen. fine pure collagenCollagen: đây là loại protein chính hình thành nên cấu trúc da, nó có tác dụng như một chất kết dính giữa các mô trong cơ thể. Collagen còn là thành phần chính của gân, dây chằng, sụn, xương và răng trong cơ thể. Bổ sung collagen sẽ giúp tái tạo độ đàn hồi cho da, chống lão hóa, chảy sệ đồng thời giúp các bộ phần khác trên cơ thể khỏe mạnh hơn. uong callogen bao lau co tac dungMỗi ngày uống một lọ tinh chất làm đẹp Collagen Adiva là bí quyết để có làn da tươi trẻ và căng mịn. Vậy uống Adiva trong bao lâu? Uống vào lúc nào để có hiệu quả tốt nhất? tuoi nao nen uong callogenKhông chỉ làm đẹp bề mặt bên ngoài,Collagen còn là thành phần chính của xương ,tóc,sụn,giác mạc, dây chằng.Nói chung uống Collagen chỉ có lợi và với chị em phụ nữ nếu có điều kiện thì nên chăm sóc da ngay từ khi còn trẻ sẽ hiệu quả hơn nhiều khi da đã bị lão hóa viên uống fine pure collagenGIEN kết hợp với collagen là một công nghệ mới trẻ hóa từ bên trong, giúp cơ thể sản sinh ra các tế bào khỏe mạnh, làm mờ các nếp nhăn sâu & xóa các nếp chân chim, tăng cường hệ miễn dịch, chống lại bệnh tật. cung cấp dinh dưỡng cho bà bầu mang thai tháng thứ 8đây là điều mà được rất đông đảo mọi người quan tâm ko chỉ riềng bà bầu mà còn có cả chồng và mẹ chồng đều quan tâm đến điều này, nếu vậy hãy đọc và chia sẽ để mọi người cùng biết nhé hạt điều dùng để làm gì